Pályázat

Fodróczy-Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 

Kedvezményezett neve: FODRÓCZY-BAU Építőipari, Kereskedelmi Kft.

Kedvezményezett címe: 9444 Fertőszentmiklós, Béke utca 67.

Pályázati konstrukció: Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program

Projekt címe: FODRÓCZY-BAU Kft. eszközbeszerzése

Projekt azonosítószám: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01801

Elnyert támogatás: 2 138 058,-Ft

Támogatás intenzitása: 70%

Projekt fizikai befejezése: 2022.08.03.

Finanszírozó alap: ERFA

pályázat

Projekt célja és tartalma:

Társaságunk a FODRÓCZY-BAU Építőipari, Kereskedelmi Kft. 2006-os alapítása óta a 9444 Fertőszentmiklós, Béke utca 67. szám alatti székhelyén végzi folyamatosan tevékenységét, főtevékenységét, lakó- és nem lakó épület építését. Megrendelőink jelentős része Győr-Moson-Sopron megyéből, ezen belül is Fertőszentmiklósról és környékéről veszi igénybe szolgáltatásainkat.

A folyamatos megrendeléseknek köszönhetően üzletünk dinamikusan bővült és munkatársaink szakértővé nőtték ki magukat a szakmájukban, cégünk precíz munkájára, szakértelmére az építőipar minden területén (új házak építése, régi épületek felújítása, gépi vakolás, gipszkartonozás, burkolás..) számíthatnak ránk vevőink. Szakképzett munkatársaink hozzáértése garantálja a megbízóink elégedettségét.

A székhely átalakítása nem volt szükséges, a pályázatunkban beszerezett professzionális vakológép elhelyezéséhez, üzembe helyezéséhez, tárolásához szükséges feltételek rendelkezésre állnak. Az üzletvitelhez és a beszerezni kívánt gép szakszerű üzemeltetéséhez szükséges humán erőforrás az ügyvezető és az alkalmazottak személyében rendelkezésre áll.

A pályázat segítségével megvásárolt vakológép nagyban segíti munkálataink megvalósítását. Így költséghatékonyabban és egyszerűbben tudunk a tevékenységeinkhez kapcsolódó feladatokat megvalósítani.

A tervezés során egyértelműen az elemzés által kimutatott vevői igényeket vettük figyelembe, ehhez állapítva meg a vállalkozás méretét, a szükséges üzletméretét, valamint az igények kiszolgálásához minimálisan szükséges berendezések számát, minőségét, technikai színvonalát. Ez a beszerzés lehetővé teszi az év bármely szakaszában a munkavégzést.

A többfunkciós, korszerű, biztonságos és a környezetvédelmi előírásoknak teljes mértékben megfelelő vakológép beszerzése által költségmegtakarítást tudtunk elérni. A fejlesztett tevékenységi kör adta biztonságosabb jövedelemtermelő képesség elősegíti a vállalkozás stabilabb és prosperálóbb működését. A projekt célja egy fenntarthatóbb vállalkozás hosszú távú működtetése, mely magas színvonalú szolgáltatást nyújt az említett tevékenységi körökben.

Eddigi tevékenységünk megbízhatóbbá, költségtakarékossá válik azáltal is, hogy a rendelkezésre álló eszközeink hasznosulhatnak az új tevékenység promotálása során. Tervezett fejlesztésünkhöz saját forrásaink nem volt elegendő egy ilyen arányú beruházáshoz, csak pályázati keretek között tudtuk elképzelni a gép beszerzését. Cégünk működése stabilabbá vált, további fejlődésre, fejlesztésre adott alapot, versenyképessége erősödött valamint a helyi vállalkozási potenciál növekedett.

Pályázatunk a GINOP program célkitűzésével teljes összhangban van, a helyi gazdaság térnyerését segíti elő. Tervezett fejlesztésünk a helyi adottságokra épül, fenntartható, megalapozott piacelemzéssel alátámasztott, alaposan átgondolt, költségtakarékos gazdaságfejlesztési elképzelést tartalmaz, a vidéki élet hátrányainak csökkentése, a foglalkoztatás és az életminőség javítása biztosított. A vállalkozás elsődleges, célzott megvalósítási területe, új fejlesztett szolgáltatásunk igénybe vevői köre a megye és vonzáskörzete.

Kapcsolat

A küldés gombra kattintva elfogadja az adatkezelési tájékoztatót.

9444 Fertőszentmiklós, Béke u. 67.

Fodróczy Jenő Csaba 06 20 915 2458

Fodróczy Csaba 06 20 911 1991

fodroczybau@gmail.com

fodroczycs@t-online.hu

pályázat
Call Now Button